Синът на Брад Пит с ужасни думи за него

Холивудската звезда с неприятна честитка от своя наследник
Обновена: 18 окт 2022 20:51 | 18 окт 2022 20:47, Петя Славова
30
Синът на Брад Пит с ужасни думи за него
БГНЕС

Анджелина Джоли и Брад Пит се разведоха преди шест години, но скандалите около бившите съпрузи все още не стихват. Освен това и до днес се води борба за попечителство над децата. Феновете отдавна са разделени на два лагера.

 
Някои смятат, че Джоли е настроила децата срещу баща им, докато други са убедени, че Пит не се е справил с родителските си задължения. Говори се, че по-големите деца, Мадокс и Пакс, мразят особено силно звездния си татко.
 
Пакс Джоли-Пит, средният син на звездната двойка, рядко се появява на социални събития с Анджелина Джоли и почти не дава никакви коментари. Въпреки това, младежът е много привързан към приемната си майка и е готов да я защити, дори ако трябва да се противопостави на баща си.
 
Наскоро в мрежата се появиха архивни кадри от социалните мрежи на Пакс. На тях момчето поздравява родителите си за празниците. Честит ден на майката на този невероятен човек! Обичам те завинаги “, написа синът под снимката на Джоли.
 
Брад Пит се сдоби с по-дълга честитка, която шокира феновете на звездното семейство.
 
„Честит Ден на бащата! Доказваш отново и отново, че си ужасен и презрян човек. Нямаш уважение и съчувствие към четирите си най-малки деца, които трепереха от страх в твое присъствие. Никога няма да разбереш вредата, която си причинил на семейството си, защото не си в състояние да го направиш. Превърна живота на най-близките си в постоянен ад“, пише Пакс. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Роза преди 1 година
много хора съжеляват за осиновени деца диктатори са.
24
2
 
1
 
! Отговори
1914 преди 1 година
До 26 - До 1914Значи няма да се изненадаш като ти кажа че Джоли взъщност е мъж?
23
4
 
0
 
! Отговори
До 1914 преди 1 година
Аз пък шибах Анджелина година и половина, така че много добре знам как всъщност бяха там нещата.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай Пешо от Люлин 3, разбира се е супер запознат със ситуацията и коментира отношенията им така както вечер с аварите в кръчмата коментира брачните проблеми на Гошо и Пена от съседния вход.
21
2
 
3
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 1 година
Тоя е бежанец, нормално е да говори подобни глу пос ти.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Децата научават нещо което е малко стряскащо, но поучително. Най-голямата обида няма да я получиш от външен човек, а от близък, от семейството. Това е така, защото очакваш подкрепата и любовта точно от тези хора, но истината е, че родителската любов е обречена на раздяла и така трябва да бъде за да изградиш собственият си живот. Един ден може и да му благодарят на баща си.
19
2
 
5
 
! Отговори
1914 преди 1 година
имам познат, който е личен приятел с Брад Пит. Само ще ви кажа, че нищо не разбирате и не знаете как стоят нещата там!
18
1
 
19
 
! Отговори
bo преди 1 година
Мдааа, предполага се че няма какво да ядат и да обличат тези лигльовци. На безумните идеи на жена му да имат отбор деца, как се издържа...Пак дълго време бяха заедно. Човека е искал дисциплина, а не страх да всява, че като ги гледа какви *** стават под крилото на майка си, надали му е било приятно
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се че либерастичния дегенеррат джоли настройва децата с/у Пит. Не че и той не е такъв като нея, дори ме радва факта че тея третополови отреппки са във война помежду си. Да не се притесняваме все пак Мадокс и Пакс ще докарат на Анджито зетьове скоро. Ще са поредните две "звездни" сватби. Нямам търпение!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не говорим, че са маймуни.
15
6
 
4
 
! Отговори
До ааа преди 1 година
Не е така. Човек трябва да търси сметка от родителите си, когато са му дали лошо възпитание.
14
3
 
23
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Нали вече е свободен и голям човек, какво се обяснява г-н Пакс. Родителите не се избират и не могат да се сменят. Това е положението. Кой каквото ти е дал това е, каквото е можал това ти е дал. Бил лош баща, бил не знам си какъв, ами такъв си е човека, какво да се прави. Дай да видим младият Пакс какъв баща ще бъде, какво ще направи за децата си.
13
2
 
9
 
! Отговори
До Много ясно преди 1 година
Ще заемат страната на онзи, който ги е отгледал. Когато майката е изнесла тежестта на отглеждането на децата, е нормално те да заемат нейната страна. Това се нарича признателност. Защо да си признателен на човек, който не ти е дал нищо(не в материален, а в морален план).
12
9
 
28
 
! Отговори
Много ясно преди 1 година
Какво очаквахте? Това абсолютно куку джоли разбира се, че е настроила децата срещу Брад. А лапетата, особено момчетата, винаги вземат страна на мама, срещу лошия татко.
11
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джендъризмът съвсем побърка населението, вече нямат уважение дори към родителите.
10
3
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Бивш алкохолик няма...
9
2
 
20
 
! Отговори
666 преди 1 година
Брат Пит бил кофти човек! Брейййй, абе вие лично ли го познавате бе?Хващате се на въдицата на журналята, и дрънкате като мало.....умни деца ***...оти!
8
3
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Прехрана, възпитание, опора в трудни моменти, пример, ценности, да те научи на елементарни неща. Това е ролята на един баща. Моя баща нищо от това не ми е дал. За материално дори не говоря. Една стотинка не съм получил, но не в това е проблема. Ако и Пит е бил същия не ща стник, само не ща стници могат да го оправдават.
7
3
 
6
 
! Отговори
До 3: преди 1 година
А ти какво си дал на децата си?
6
16
 
5
 
! Отговори
Земя=Русия преди 1 година
Мачкай Вова!